Close
O nama

Održivi razvoj i upravljanje kvalitetom

Srce korporativne kulture srce je dobrog proizvoda

Posvećeni društveno odgovornom poslovanju

Temelj naše grupacije i djelovanja je društveno odgovorno i transparentno poslovanje koje težimo ostvariti kroz svakodnevne aktivnosti unutar organizacije, ali i kroz angažman u zajednici i odgovornost za okoliš.

Naše vrijednosti predstavljaju 4 osnovna stupa u organizaciji:

„Odgovornost“

„Čovječanstvo“

„Orijentacija na kupca“

„Entuzijazam za uspjeh i inovacije“

koji predstavljaju srce naše korporativne kulture, određuju identitet naše tvrtke u očima naših zaposlenika, kupaca i potrošača.

 

Upravljanje kvalitetom

Certifikat ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018

Kako bismo kupcima i poslovnim partnerima pokazali vjerodostojnost i kvalitetu naše tvrtke, dobili smo osnovni i najrašireniji međunarodni standard kvalitete koji dokazuje sposobnost tvrtke da proizvodi visokokvalitetne proizvode.

Certifikat FSC®

FSC certifikacija predstavlja potvrđivanje lanca brige za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih ekosustava, a time i ekološke ravnoteže. Lanac brige prati FSC certificirani materijal kroz proizvodni proces od šume do potrošača uključujući sve među stadije i svi vlasnici u proizvodnom lancu moraju biti nositelji FSC certifikata da bi se u konačnici finalni proizvod mogao označiti propisanim FSC oznakama. Certifikat omogućuje potrošačima da prepoznaju proizvode od drva koji potječu iz šuma kojima se dobro i odgovorno upravlja.

Kontinuiranim poboljšanjem procesa proizvodnje stekli smo povjerenje kod naših kupaca koje ćemo u budućnosti nastaviti prilagođavati zakonskim regulativama, ali i potrebama kupaca i potrošača.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close