Close

O društvu

Povijest

Od našeg osnutka 1995. Drenik ND je privatna obiteljska tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i distribuciji matičnih rola celuloze i gotovih proizvoda.

Drenik ND u sustavu ima dvije tvornice sa sjedištem u Beogradu (Srbija) i Szolnoku(Mađarska), te sa godišnjim kapacitetima proizvodnje preko110.000 tona higijenskog papira koji se prerađuje u toaletni papir, kuhinjske ručnike, salvete, rupčiće, univerzalne ručnike, industrijske ručnike postaje jedan od vodećih proizvođaća higijenskog papira na području jugoistočne Europe. Od godišnjih proizvodnih kapaciteta 70% ide na ukupno gotove proizvode i 30% na daljnju prodaju matičnih rola celuloze.

Prodaja se odvija u više od 50 zemalja pod brendovima PERFEX i BONI . Usmjeravanjem na ključna tržišta povećavamo tržišne udjele i prepoznatljivost brenda na svim tržištima na kojima se pojavljujemo.

Sve procese prilagođavamo tržišnim prilikama i suvremenim uvjetima u branši. Svoju konkurentnost gradimo na prepoznavanju prilika na pojedinim tržištima, reagiramo na njih i gradimo snažnu partnersku mrežu na temelju uzajamne suradnje. Uspješne inovacije, digitalna transformacija, vodeći rad na održivosti i poboljšanja učinkovitosti doprinose povećanju vrijednosti kupaca i potrošača, a time i zaposlenika, vlasnika i šire zajednice.

Naš cilj

Posvećeni poboljšanju dobrobiti kroz vodeća rješenja za higijenu i zdravlje

Vizija

Posvećen poboljšanju dobrobiti kroz vodeća rješenja za higijenu i zdravlje, te postići dugoročno stvaranje vrijednosti za kupce, potrošače, društvo i zaposlenike.

Misija

Kao tvrtka koja je snažno orijentirana na kupca, uvijek smo otvoreni za pitanja i uvijek nam se možete obratiti s punim povjerenjem. Težimo izvrsnosti u svakom trenutku, a naša stručnost, profesionalnost i briga o kupcima ono je što nas čini Vašim najboljim izborom.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close