Close
Novosti

Perfex – brend uz koji generacije odrastaju

(Isječak iz članka “dm Novosti – 9/2021)

U asortimanu naše kompanije zastupljeno je preko 1600 domaćih proizvoda koji su sa ljubavlju proizvedeni u Srbiji.
dm je u više navrata dokazao svoju posvećenost i podršku domaćim proizvođačima, svest o njihovom kvalitetu i veru u potencijal za dalji razvoj. U nastavku vam donosimo priču brenda uz koje su mnoge generacije odrastale, čije reklame smo uvek rado voleli da vidimo na televiziji i čiji proizvodi se nalaze u gotovo svakom domaćinstvu u Srbiji. Perfex je domaći brend koji već godinama opravdava naše poverenje, a zašto je to tako saznajte u intervju sa Nebojšom Perićem iz kompanije Drenik ND.

KAKO JE POČELA VAŠA PRIČA?

Mi smo porodična firma sa tradicijom dugom skoro 30 godina. Brend po kome smo prepoznat koji čini okosnicu našeg poslovanja je Perfex Bavimo se proizvodnjom toalet papira i kuhinjskih ubrusa od isključivo 100% celuloze. Naš asortiman dodatno čine salvete, higijenski ulošci, papirne maramice i vata.

OPIŠITE DOMAĆE TRŽIŠTE.

Domaće tržište je visoko razvijeno, što podrazumeva da je potrošač dobro informisan i prvenstveno visoko ceni kvalitet. Ponosni smo što u ovakvim tržišnim okolnostima uspevamo da opravdamo poverenje svojih kupaca i da sa njima održavamo dugoročan i kontinuiran odnos.

ŠTA VAS NAJVIŠE MOTIVIŠE U POSLU KOJIM SE BAVITE?

Naša iskonska motivacija proističe iz odnosa koji negujemo sa kupcima, kao i činjenica da je struktura naših kupaca vrlo raznovrsna, jer smo kompanija koja je prisutna kod različitih grupa potrošača, što sa sobom nosi pozitivnu dinamiku u poslu. Takođe, naši proizvodi mogu se naći u raznim objektima, širom naše zemlje i regiona. Kompleksna potrošačka logistička struktura stimulišu nas da svakodnevno budemo dorasli izazovima posla.

KOJI JE OSNOVNI MOTO KOJIM SE VODITE?

Naš osnovni moto je proizvodnja kvalitetnih proizvoda od strogo kontrolisanih prirodnih sirovina materijala. Smatramo da je kvalitet neumitan imperativ u proizvodnji dobara za svakodnevnu potrošnju.

KOJI SU VAŠI PLANOVI ZA BUDUĆNOST?

Planovi koje imamo za budućnost su već u procesu realizacije. Pratimo tehnološke trendove u industriji i aktivno ulažemo u nove proizvodne linije. Veoma nam je bitno da u budućnosti naša proizvodnja bude kompletno zasnovana na zelenoj i obnovljivoj energiji i da svi naši proizvodi budu što više ekološki. To za nas predstavlja imperativ. Na osnovu toga zadovoljstvo naših potrošača je naše zadovoljstvo, kao i njihovo poverenje u naš kvalitet i činjenica da je Perfex prisutan u svakom domu.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close